Postul alimentar – între beneficiul detoxifierii şi riscul luării în greutate

O hidratare insuficientă în perioada postului poate duce la intoxicarea cu propriile toxine metabolice, avertizează medicii nutriţionişti.

45 afișări
Imaginea articolului Postul alimentar – între beneficiul detoxifierii şi riscul luării în greutate

Postul alimentar – între beneficiul detoxifierii şi riscul luării în greutate

Postul ajută la reechilibrarea organismului şi la eliminarea toxinelor acumulate în corp, spun medicii nutriţionişti. Aceştia atrag atenţia că postul nu presupune doar abţinerea de la alimentele din carne sau provenite de la animale, precum laptele şi ouăle. Ei recomandă în primul rând o hidratare corectă a organismului: 1,5-2 litri de apă pe zi, pentru că procesul de detoxifiere nu se poate realiza dacă avem un aport hidric redus, necorespunzător nevoilor organismului. O hidratare insuficientă favorizează intoxicarea cu propriile toxine metabolice.

Citeşte mai multe despre postul alimentar pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici