Roxana Ciuhulescu a slăbit după sarcină cu un nutriţionist britanic

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii "Promotor" de la ProTV, a declarat pentru Gândul că deşi are un metabolism rapid şi ea a avut probleme cu greutatea. "În timpul sarcinii am luat 24 de kilograme, dar după cinci luni de la naştere deja scăpasem de ele.

127 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu a slăbit după sarcină cu un nutriţionist britanic

Roxana Ciuhulescu a slăbit după sarcină cu un nutriţionist britanic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

În primele trei luni slăbisem 16 kilograme, dar mai rămăsesem cu 8. O prietenă m-a îndrumat să cer sfatul unui nutriţionist din Londra. Aşa am şi făcut, iar specialistul mi-a recomandat un tratament detoxifiant care m-a ajutat să scap nu doar de cele 8 kilograme, ci de încă două în plus", mărturiseşte Roxana.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit Roxana Ciuhulescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici