S-a inventat sarea-minune: Poţi mânca orice şi slăbeşti. Ce spun românii care au testat-o

O companie californiană susţine că a descoperit reţeta conform căreia poţi slăbi mâncând în voie hamburgeri, pizza ori chipsuri. Astfel, ar fi suficient doar să presari nişte granule fără gust sau miros peste orice mâncare, pentru a-ţi reduce semnificativ pofta de mâncare şi a pierde 15 kilograme în 6 luni, susţin producătorii, citaţi de revista "How life Works" (HLW). Românii care au testat granulele-minune, un fel de sare, îi contrazic însă.

339 afișări
Imaginea articolului S-a inventat sarea-minune: Poţi mânca orice şi slăbeşti. Ce spun românii care au testat-o

S-a inventat sarea-minune: Poţi mânca orice şi slăbeşti. Ce spun românii care au testat-o (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

După cercetarea a sute de compuşi, compania "SENSA" a lansat pe piaţă produsul "Tastant", nişte cristale inodore şi insipide care, adăugate mâncării înainte de a fi consumată, reduc pofta de mâncare. Potrivit prospectului, acestea nu conţin înlocuitori sintetici, stimulenţi sau diuretice. Licenţa produsului a fost obţinută în urma unui experiment, la care au participat 1436 bărbaţi şi femei. După 6 luni, fără regim ori exerciţii, aceştia au pierdut în medie 15% din greutatea corporală,susţin oficialii companiei. "Aparent, pierderea în greutate fără dietă şi sport sună prea frumos, pentru a fi adevărată", afirmă ei pe site-ul care promovează produsul. Vrând să convingă publicul că invenţia lor chiar funcţionează, producătorii oferă fiecărei persoane interesate "şansa" de a testa gratuit produsul timp de o lună.

Citeşte mai multe despre sarea care te ajută să slăbeşti pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici