Scorţişoara, citricele şi peştele, leacuri pentru diabetici

Statisticile privind incidenţa diabetului în România situează ţara noastră pe primele locuri în Europa în ceea ce priveşte numărul de îmbolnăviri. Potrivit statisticilor, 600.000 de persoane suferă de această afecţiune, dar numărul real al celor bolnavi depaşeşte un milion.

275 afișări
Imaginea articolului Scorţişoara, citricele şi peştele, leacuri pentru diabetici

Scorţişoara, citricele şi peştele, leacuri pentru diabetici (Imagine: Mediafax Foto)

Această categorie de persoane are restricţii alimentare, dar specialiştii în nutriţie susţin că sunt câteva alimente care le reglează nivelul glicemiei din sânge. Astfel, merele cresc speranţa de viaţă în ceea ce priveşte bolnavii de diabet, deoarece acestea sunt bogate în quercetină.

De asemenea, diabeticilor le este recomandat să mănânce jumătate de linguruţă de scorţişoară zilnic, deoarece aceasta echilibrază nivelul de zahăr din organism.

Citeşte mai multe despre leacurile pentru diabetici pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici