Sexul de weekend, preferatul românilor. De ce e bun sexul de dimineaţă?

Un român face în medie de 12 ori sex pe lună, arată un studiu al Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România (realizat pe un eşantion de 1.200 de persoane), în vreme ce occidentalii fac amor de opt ori pe lună.

133 afișări
Imaginea articolului Sexul de weekend, preferatul românilor. De ce e bun sexul de dimineaţă?

Sexul de weekend, preferatul românilor. De ce e bun sexul de dimineaţă? (Imagine: Gândul/Publimedia)

Astfel, potrivit unui studiu referitor la obiceiurile sexuale, realizat de site-ul www.prevention.com, mai mult de 40 la sută dintre repondenţi fac sex de cel puţin două ori pe săptămână. Mai mult, 17 la sută dintre subiecţi au răspuns că fac sex o dată pe lună, în timp ce 14 la sută au răspuns că se întâmplă să treacă şi o lună până să întreţină raporturi intime cu partenerul.

Cite;te mai multe despre obiceiurile sexuale ale românilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici