Taberele de slăbit, prezentate în ultima ediţie "Ce se întâmplă, doctore? "

Oana Cuzino şi echipa "Ce se întâmplă, doctore?" prezintă sâmbătă, de la ora 10.00, în ultima ediţie a emisiunii, o nouă idee de vacanţă - taberele de slăbit, dedicate modelării corporale în timp record.

201 afișări
Imaginea articolului Taberele de slăbit, prezentate în ultima ediţie "Ce se întâmplă, doctore? "

Oana Cuzino

Ideea de a îmbina armonios relaxarea cu slăbitul a fost a unui antrenor de fitness din Bucureşti, care organizează anual astfel de tabere pentru amatorii de mişcare ca la carte.

Sportul nu este, însă, singura armă imbatabilă în lupta cu kilogramele. Tot în ultima ediţie a emisiunii, telespectatorii Pro TV vor afla că pot slăbi fără prea mult efort, cu ajutorul unei diete exotice, recent lansată de nutriţionişti: regimul Tahiti. Nu doar că este un regim hiperproteic, dar este un adevărat răsfăţ de mirosuri şi culori, de vreme ce este bazat pe ananas, mango, papaya şi nucă de cocos. Mai mult decât atât, el se încadrează perfect ritmului de viaţă tot mai alert pe care îl au femeile în ziua de azi, iar meniurile se prepară repede, pentru că nu necesită coacere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici