Terapia cu struguri, tratament împotriva celulitei

Împachetările şi dieta cu struguri, fructele toamnei, absorb excesul de apă din organism, reuşind astfel să ne remodeleze forma corpului şi să "spargă" nodulii celulitici în profunzime, informează cotidianul Gândul.

536 afișări
Imaginea articolului Terapia cu struguri, tratament împotriva celulitei

Terapia cu struguri, tratament împotriva celulitei (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

„Asocierea dintre terapia cu struguri şi dieta bazată pe aceste fructe dau rezultate excelente. Chiar după prima şedinţă, se poate da jos până la un kilogram, iar după zece tratamente de acest tip puteţi scăpa de aproximativ cinci-şapte kilograme", spune Betty Raţiu, managerul unui centru pentru slăbit din Bucureşti şi consultant în terapii corporale.

Citeşte mai multe cum să slăbeşti cu dieta de struguri pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici