Terapii de top pentru hernia de disc

În ultima vreme, vorbim din ce în ce mai mult despre hernia de disc la tineri. Până acum câţiva ani, auzeam de aşa numita „ruptură” a discului intervertebral mai mult la oameni vârstnici, trecuţi de 45-50 de ani.

51 afișări
Imaginea articolului Terapii de top pentru hernia de disc

Terapii de top pentru hernia de disc

Hernia este o afecţiune prin care o parte din discul intervertebral apasă elementele anatomice din canalul spinal.Se întâmplă atunci când inelul fibros care menţine discul pe loc se rupe, permiţând nucleului central să alunece în afară.

Citeşte mai multe despre hernia de disc pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici