Top 5 motive pentru care bărbaţii slăbesc mai repede decât femeile

Strategiile folosite de bărbaţi pentru a scăpa de surplusul de kilograme nu sunt complicate, dar pot fi eficiente şi în cazul femeilor, susţin specialiştii în nutriţie, potrivit Gândul.

54 afișări
Imaginea articolului Top 5 motive pentru care bărbaţii slăbesc mai repede decât femeile

Top 5 motive pentru care bărbaţii slăbesc mai repede decât femeile (Imagine: www.gandul.info)

Deşi femeile sunt mai preocupate de silueta lor, statisticile arată că numărul celor care se confruntă cu surplusul de kilograme este mai mare decât cel al bărbaţilor. Nutriţioniştii susţin că bărbaţii slăbesc mai repede decât femeile şi cu un efort mult mai mic. Cum? Simplu: strategiile lor nu sunt deloc complicate şi pot fi eficiente şi în cazul femeilor, susţin specialiştii în nutriţie citaţi de site-ul health.yahoo.net.

Atunci când ţin o dietă, bărbaţii nu sunt preocupaţi să găsească produse etichetate ca având puţine kilocalorii sau fiind dietetice. "Denumirea de light poate fi o capcană, iar alimentul în cauză poate avea acelaşi număr de kilocalorii ca unul normal. Un bun exemplu este cel al sucurilor de fructe, care, deşi nu conţin zahăr adăugat, sunt contraindicate în diete, datorită fructozei, zahărul natural al fructelor", spune nutriţionistul Heidi Skolnik. Potrivit specialistului, bărbaţii preferă legumele, lactatele şi fripturile făcute la grătar.

Citeşte mai multe despre motivele pentru care bărbaţii slăbesc mai repede decât femeile pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici