Top cinci măsuri eficiente împotriva răcelii şi gripei

Virozele respiratorii - răceala, bronşita, pneumonia şi gripa - reprezintă cele mai frecvente afecţiuni ale sezonului rece. gândul vă oferă un top cinci al celor mai eficiente metode pentru a combate virozele respiratorii.

50 afișări
Imaginea articolului Top cinci măsuri eficiente împotriva răcelii şi gripei

Top cinci măsuri eficiente împotriva răcelii şi gripei (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

1. Întărirea sistemului imunitar este esenţială pentru a contracara efectele negative ale frigului. Specialistul în nutriţie Donna Tainter recomandă ca oregano şi pătrunjelul să fie adăugate în dieta zilnică, mai ales în această perioadă. Potrivit specialistului, pătrunjelul este remediul ideal atunci când suntem răciţi, deoarece este de patru ori mai bogat în vitamina C decât o portocală, astfel că 100 de grame de pătrunjel conţin în jur de 240 de miligrame de vitamina C. "Oregano este un antioxidant puternic, de 12 ori mai vitalizant decât portocalele şi de patru ori mai eficient decât afinele", spune Donna Tainter.

Citeşte mai multe despre măsurile eficiente împotriva răcelii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici