Topul motivelor pentru care bărbaţii refuză să facă sex

Nivelul de testosteron al bărbaţilor creşte în medie cu 8% în apropierea femeilor, indiferent dacă persoana de sex opus este considerată atrăgătoare sau nu, arată un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Groningen, Olanda. Şi cu toate astea bărbaţii îşi refuză din când în când partenera atunci când vine vorba de relaţii intime. Cauzele pentru care aceştia nu vor să facă sex sunt multiple.

396 afișări
Imaginea articolului Topul motivelor pentru care bărbaţii refuză să facă sex

Topul motivelor pentru care bărbaţii refuză să facă sex (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Potrivit specialiştilor în sexologie, ele pot fi de natură biologică, emoţională sau relaţională, informează CNN. Pentru a face sex, bărbaţii au nevoie în permanenţă de stimuli, susţin experţii.

Cauzele fizice care duc la scăderea dorinţei sexuale masculine pot fi provocate de afecţiuni cardiovasculare, de un consum excesiv de alcool sau de ţigări. Alcoolul băut înainte de o partidă de sex nu echivalează neapărat cu obţinerea unor performanţe deosebite în domeniu, precizează sexologii. Băut cu moderaţie, acesta poate avea şi un astfel de efect stimulativ asupra vieţii intime.

Citeşte mai multe despre motivele pentru care bărbaţii refuză să facă sex pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici