Topul motivelor pentru care nu slăbim după dietă

Diete draconice, efortul orelor petrecute în sala de fitness, programări la centrele de remodelare corporală, creme, pastile de slăbit, le-ai încercat pe toate şi tot nu ai reuşit să dai măcar un kilogram jos, ci dimpotrivă cântarul arată câteva kilograme în plus.

81 afișări
Imaginea articolului Topul motivelor pentru care nu slăbim după dietă

Topul motivelor pentru care nu slăbim după dietă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Medicii nutriţionişti spun că există câteva motive, de care cei mai mulţi nu ţin cont atunci când vor să înceapă lupta împotriva kilogramelor în plus.

Astfel, pentru început, specialiştii subliniază că dieta trebuie să fie personalizată. Dacă un regim a dat rezultate excepţionale în cazul unei persoane, există o mică probabilitate ca acea dietă să aibă succes şi asupra organismului tău. "Suntem tentaţi să încercăm dietele prietenei sau ale vecinei. Funcţiile organismului sunt individuale. Ceea ce merge la mine cu siguranţă nu va merge la altă persoană, deoarece eu pot avea arderile rapide, iar cealaltă persoană să aibă un metabolism leneş", spune bio-nutriţionistul Livia Nena.

Citeşte mai multe despre motivele pentru care unele diete nu funcţionează pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici