Tratament cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor faciale. Efect instantaneu după prima injectare

O gamă exclusivă de produse de umplere a ridurilor, bazată 100% pe acid hialuronic, a fost recent lansată în România. Potrivit producătorului, gama este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai bune tratamente cosmetice nechirurgicale în ştergerea ridurilor faciale.

655 afișări
Imaginea articolului Tratament cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor faciale. Efect instantaneu după prima injectare

Tratament cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor faciale. Efect instantaneu după prima injectare (Imagine: Publimedia)

Tratamentul are proprietăţi hidratante, lubrifiante şi vascoelastice ce redau pielii un aspect catifelat. Rolul produsului este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta sau boala, de a corecta schimbările statice din piele, de a umple ridurile profunde şi superficiale, fiind destinat pielii lăsate şi care şi-a pierdut suportul facial. Injectat in derm, produsul repară deficitul de acid din piele, datorită concentraţiei sale mari în această substanţă.

Citeşte mai multe despre tratamentul cu acid hialuronic pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici