Uleiul de măsline elimină pietrele de la vezica biliară şi pe cele de la bilă

Folosit atât în alimentaţie, cât şi în cosmetică, uleiul de măsline este apreciat în mod deosebit şi recunoscut pentru proprietăţile sale benefice asupra pielii şi sănătăţii. Potrivit medicilor, uleiul are un conţinut bogat de vitaminele A, B1, B2, C, D, E şi K, fier, acizi graşi nesaturaţi în proporţie de 85 la sută.

449 afișări
Imaginea articolului Uleiul de măsline elimină pietrele de la vezica biliară şi pe cele de la bilă

Uleiul de măsline elimină pietrele de la vezica biliară şi pe cele de la bilă (Imagine: Shutterstock)

Restul de 15 la sută este reprezentat de acizi graşi saturaţi, trigliceride şi clorofilă. Medicul Ioan Nedelcu, de la Spitalul Elias din Bucureşti, spune că uleiul de măsline poate fi folosit pentru eliminarea pietrelor de la vezica biliară şi pe cele de la bilă.

Citeşte mai multe despre uleiul de măsline pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici