Uleiul de peşte şi antioxidanţii - remedii împotriva depresiei

Potrivit statisticilor, trei milioane de români suferă de depresie sau stări de anxietate, proporţia fiind de trei femei la un bărbat. Specialiştii spun că această afecţiune este des întâlnită în rândul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25 şi 50 de ani.

201 afișări
Imaginea articolului Uleiul de peşte şi antioxidanţii - remedii împotriva depresiei

Uleiul de peşte şi antioxidanţii - remedii împotriva depresiei (Imagine: Dragoş Cristescu/Mediafax Foto)

Mai mult, potrivit psihologilor, tot mai mulţi copii sunt afectaţi de depresie, statisticile arătând o creştere îngrijorătoare a cazurilor în rândul micuţilor, astfel că unul din 33 de copii şi unul din opt adolescenţi acuză stări de anxietate.

Cercetătorii de la Universitatea Montreal, din Canada, susţin că acizii graşi Omega 3, care se găsesc în uleiul de peşte, ameliorează depresia, relatează Reuters.

Citeşte mai multe despre remediile împotriva depresiei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici