Ultrasunetele îţi revitalizează viaţa sexuală

Tratamentele medicamentoase existente deja pe piaţă pentru tratarea disfuncţiei erectile trebuie urmate numai sub stricta supraveghere a medicului urolog, deoarece există riscul să apară şi alte boli, dacă acestea sunt făcute după ureche, informează cotidianul Gândul.

28 afișări
Imaginea articolului Ultrasunetele îţi revitalizează viaţa sexuală

Ultrasunetele îţi revitalizează viaţa sexuală (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru a sări în ajutor acestei categorii de bărbaţi, o echipă de cercetători israelieni, de la Centrul Medical Rambam din Haifa, susţine că bărbaţii care suferă de probleme erectile pot să arunce tuburile de Viagra pentru că problema lor poate fi rezolvată definitiv printr-o simplă terapie cu ultrasunete. Acest tip de ritual, care nu produce niciun fel de durere, îmbunătăţeşte performanţele sexuale pentru că stimulează dezvoltarea unor noi vase de sânge în zona genitală.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici