Un meteorit a căzut în largul coastei Rostock (Video)

Un fulger orbitor, apoi o explozie: câteva zone din Germania septentrională s-au luminat "a giorno" sâmbăta trecută, puţin după ora 20, din cauza unui meteorit căzut în Marea Baltică în largul coastei Rostock. Unii sunt siguri că neobişnuitul fenomen ar avea origine extraterestră.

43 afișări
Imaginea articolului Un meteorit a căzut în largul coastei Rostock (Video)

Un meteorit a căzut în largul coastei Rostock (Video)

Neobişnuitul spectacol, observat şi în Danemarca şi Suedia, a durat doar câteva secunde, dar zeci de martori oculari au asaltat liniile telefonice ale centralelor de poliţie, alarmaţi de o misterioasă dâră luminoasă de culoare albastră şi verde aparută deasupra capetelor lor şi urmată de o explozie enormă.

Citeşte mai multe despre acest meteorit pe www.descoperă.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici