Un nutriţionist american susţine că a slăbit 12 kilograme, în două luni, mâncând doar fast-food

Un medic nutriţionist, Mark Haub, susţine că a reuşit să slăbească 12 kilograme în 60 de zile cu un regim bazat exclusiv pe preparate de tip fast-food. Gogoşile, batoanele de ciocolată, chips-urile şi hamburgerii, primele alimente interzise de orice nutriţionist atunci când te afli la dietă, i-au devenit americanului aliat în lupta cu kilogramele.

529 afișări
Imaginea articolului Un nutriţionist american susţine că a slăbit 12 kilograme, în două luni, mâncând doar fast-food

Un nutriţionist american susţine că a slăbit 12 kilograme, în două luni, mâncând doar fast-food (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Performanţa acestuia a fost remarcată de către aolnews.com şi CNN.com.

Haub susţine că înainte de a încerca regimul fast food a testat şi diete sănătoase, dar rezultatele au întârziat să apară. "Singura regulă a acestui regim este să mănânci cu moderaţie. Eu consum zilnic în jur de 1.800 de kilocalorii provenite din alimente de tip fast-food", spune americanul din Kansas. Pentru că un nivel crescut de colesterol în organism şi al tensiunii sunt principalele efecte secundare ale unui astfel de regim extrem, profesorul Haub spune că îşi monitorizează zilnic indicele de masă corporală, tensiunea arterială, precum şi nivelul colesterolului şi al glucozei din sânge.

Citeşte mai multe despre nutriţionistul care a slăbit mâncând fast-food pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici