Un vânător de OZN-uri acuză NASA că ascunde o bază ultrasecretă la suprafaţa Pluto

Secureteam10, o organizaţie care caută dovezi despre existenţa vieţii extraterestre, susţine că NASA ascunde o baza ultrasecretă la suprafaţa Pluto.

3286 afișări
Imaginea articolului Un vânător de OZN-uri acuză NASA că ascunde o bază ultrasecretă la suprafaţa Pluto

Un vânător de OZN-uri acuză NASA că ascunde o bază ultrasecretă la suprafaţa Pluto

Membrii echipei spun că la suprafaţa planetei se vede o dâră de fum cu lungimea de 10 km. Secureteam10 a publicat pe YouTube un clip video cu numele „NASA se străduieşte să ascundă structuri artificiale pe trei planete diferite”, potrivit Go4it..

Vânătorul de OZN-uri Tyler Glockner, care a fondat canalul de YouTube Secureteam10, susţine că a analizat imaginile şi a observat clădiri la suprafaţa planetei. El spune că NASA are structuri similare pe planetele Mercur şi Marte.

NASA a răspuns că „dâra de fum” este, de fapt, rezultatul unor nori de metan care reflectă lumina soarelui. Totuşi, Glockner susţine că imaginile NASA au fost modificate.

„Acesta nu este un nor în niciun caz. Este o grămadă de fum care vine de la suprafaţă. Nu pluteşte la suprafaţă”, a spus el.

Secureteam10 este o echipă controversată, acuzată de alţi pasionaţi de fenomenul OZN că este mereu în căutarea senzaţionalului. Recent, ei au publicat pe canalul lor de YouTube un clip în care susţin că apare un OZN în apropierea Staţiei Spaţiale Internaţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici