Upgradează-ţi creierul!

Pentru unii, a-ţi intensifica funcţiile psihice prin intervenţii asupra creierului este echivalentul unui tunning auto. Întrucât ambele situaţii vizează îmbunătăţirea performanţelor, în măsura în care acest lucru poate fi obţinut fără a compromite siguranţa şi liberul-arbitru al “şoferului”, scopul scuză mijloacele. O analogie contestată de alţii, cei care cred că a acţiona asupra minţii ar fi un fel de “ruleta rusească”.

50 afișări
Imaginea articolului Upgradează-ţi creierul!

Upgradează-ţi creierul!

În cadrul unui articol publicat în revista Nature la finele anului trecut, câţiva dintre cei mai prestigioşi neuropsihologi din Statele Unite şi Marea Britanie au cerut liberalizarea utilizării medicamentelor capabile să amplifice capacităţile intelectuale (aşa-numitele smart drugs).

Cteşte mai multe despre intervenţiile asupra creierului pe www.descopera.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici