Variaţiile de temperatură aduc valuri de răceli. Cum lupţi cu ele?

Toamna prelungită ne dă dureri de cap! Variaţiile de temperatură, atât de la noapte la zi, cât şi de la o zi la alta, ne dau peste cap sistemul imunitar, fapt ce ne predispune la răceli, gripă, infecţii faringiene şi chiar la stări depresive.

22 afișări
Imaginea articolului Variaţiile de temperatură aduc valuri de răceli. Cum lupţi cu ele?

Variaţiile de temperatură aduc valuri de răceli. Cum lupţi cu ele? (Imagine: Publimedia)

"În această perioadă a anului este extrem de important să ne ajutam organismul să lupte împotriva răcelilor, gripei şi a asteniei, oferindu-i vitamine care să ajute la întarirea sistemului imunitar. Vitamina C, împreună cu uleiurile volatile de pin - care are efect expectorant, menta - care înlatură durerea şi senzaţia de usturime la nivel faringian sau eucalipt - care scade secreţia de mucus, complexul de vitamine B şi echinacea fac minuni atunci când vine vorba de ţinerea răcelii la distanţă", a explicat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat.

Stările febrile, semn de gripă!

Citeşte mai multe despre cum să eviţi răcelile pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici