Vezi aici câte calorii arzi, în funcţie de sportul pe care îl practici

Alpinismul, alergatul şi schiatul se numără printre sporturile care ne ajută să ardem cele mai multe calorii, informează cotidianul Gândul.

319 afișări
Imaginea articolului Vezi aici câte calorii arzi, în funcţie de sportul pe care îl practici

Vezi aici câte calorii arzi, în funcţie de sportul pe care îl practici (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Schi. Vacanţa de sărbători reprezin­tă un bun prilej de a practica sporturile spe­cifice sezonului rece. Persoanele care ştiu să "guste" frumuseţea iernii şi schiază de câte ori au ocazia ard 270 de calorii la fiecare jumătate de oră. În plus, temperatura scăzută întăreşte sis­temul imunitar.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici