Vinul fiert, un remediu perfect pentru combaterea răcelii

Iarna s-a instalat în sfârşit în România. Chiar dacă autorităţile sunt luate mereu prin surprindere de anotimpul alb, nu lăsa frigul să te învăluie cu părţile sale negative: răceli.

3306 afișări
Imaginea articolului Vinul fiert, un remediu perfect pentru combaterea răcelii

Vinul fiert, un remediu perfect pentru combaterea răcelii

De asemenea, nu ocoliţi ieşirile în aer liber, mersul prin zăpadă, curăţarea aleii din faţa locuinţei, lecţiile de patinaj, săniuşul sau schiatul. Noi vă propunem băuturi ce vă vor încălzi sufletele.

Vinul roşu este cunoscut în toată lumea pentru beneficiile pe care le aduce sănătăţii consumatorilor moderaţi. Este o sursă de antioxidanţi, flavonoide şi compuşi fenolici.

Numeroase studii arată că resveratrolul conţinut de strugurii roşii în sâmburi, în coajă şi de vinul roşu are puteri anti-aging, protejează sănătatea celulară, protejează inima. S-a constatat că persoanele ce consumă câte un pahar de vin ocazional, au o dietă mai sănătoasă decât cei care consumă bere.

Profitaţi de această perioadă pentru o ceşcuţă cu vin fiert. Toată lumea ştie că această licoare fiartă şi frigul fac casă bună: ajută la tratarea răcelii şi virozelor, protejează inima, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.

Ce nu ştie toată lumea însă, sunt aceste reţete inedite pentru vin fiert. Avem şi o reţetă de punch, perfectă pentru copii sau persoanele ce nu consumă alcool!

Atenţie, nu exageraţi cu vinul fiert şi nici cu zahărul, dacă doriţi să vă menţineţi silueta şi sănătatea.

Vedeţi reţetele pe CSID.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici