Vitaminele pe care le luăm sunt inutile?

Capsulele de vitamine comercializate în flacoane se degradează şi devin ineficiente la o săptămână de la deschiderea ambalajului, din cauza umidităţii din aer, conform unui studiu american, publicat în "Journal of Agricultural and Food Chemistry" şi citat de dailymail.co.uk.

102 afișări
Imaginea articolului Vitaminele pe care le luăm sunt inutile?

Vitaminele pe care le luăm sunt inutile? (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Astfel, chiar dacă aceste pastile sunt păstrate în flacoane cu capac ermetic, fenomenul de degradare a vitaminelor nu este stopat.

Citeşte mai multe despre procesul de degradare a vitaminelor pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici