Zece trucuri care vă ajută să slăbiţi fără prea mult efort

Pentru a slăbi natural, este nevoie de "mici" schimbări pe termen lung: mese pe îndelete, mai mult somn, mai puţin alcool, dar mai mult ceai verde şi mic dejun fără mezeluri, informează www.evz.ro.

84 afișări
Imaginea articolului Zece trucuri care vă ajută să slăbiţi fără prea mult efort

Zece trucuri care vă ajută să slăbiţi fără prea mult efort

Foarte multe persoane îşi supun stomacul la "cazne" şi îşi dau psihicul peste cap doar pentru a scăpa de câteva kilograme. Ceea ce le scapă este faptul că trebuie doar să-şi revizuiască obiceiurile zilnice. De exemplu, să rezerve suficient timp mesei, să doarmă mai mult, "să taie" din alcool şi mezeluri şi să reinventeze mâncărurile "interzise".

Opriţi ceasul timp de 20 de minute, savuraţi orice înghiţitură şi concentraţi-vă exclusiv asupra mesei, după modelul "slow eating". Mesele în tihnă stimuleză activitatea hormonală care reglează apetitul. Graba blochează semnalele pe care le transmite creierul şi ajungem să mâncăm mai mult.

Citeşte mai multe despre trucurile care ajută să slăbiţi fără prea mult efort pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici