Apariţie surprinzătoare a lui Hillary Clinton într-un show TV. Aceasta a glumit pe seama scandalului privind emailurile trimise de pe un server privat

Hillary Clinton a avut joi o apariţie surprinzătoare în cadrul emisiunii de televiziune "Murphy Brown", glumind despre experienţa ei cu emailurile într-un episod care a generat în trecut controverse cu preşedintele Donald Trump şi cu presa americană, relatează Reuters.

807 afișări
Imaginea articolului Apariţie surprinzătoare a lui Hillary Clinton într-un show TV. Aceasta a glumit pe seama scandalului privind emailurile trimise de pe un server privat

Apariţie surprinzătoare a lui Hillary Clinton într-un show TV. Fosta candidată la preşedinţia SUA a glumit pe seama experienţei ei cu emailurile de pe un server privat

Spectacolul, care a devenit un punct de referinţă a culturii americane din 1992, a revenit pentru prima dată după 20 de ani, iar starul Candice Bergen a jucat din nou rolul jurnalistului pionier.

În episodul de joi, Clinton intră în sala de ştiri pentru un interviu pentru un post de secretar al lui Murphy. Fostul secretar de stat susţine că nu este Hillary Clinton, ci cineva care arată ca ea şi are o bogată experienţă.

"Reputaţia te precede, dar vreau să ştii că nu mi-e teamă de munca grea", îi spune Clinton lui Murphy. "Sunt calificată şi sunt gata din prima zi", adaugă aceasta.

Murphy îi pune candidatului mai multe întrebări, inclusiv despre experienţa sa în domeniul tehnologiei. "Am ceva experienţă cu e-mailurile", a răspuns Clinton.

Hillaey Clinton s-a confruntat cu critici în timpul campaniei prezidenţiale împotriva lui Trump în 2016 pentru utilizarea unui server privat de e-mail pentru corespondenţa oficială.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici