Autorităţile din SUA încearcă să afle motivul atacului sinucigaş din Nashville

Autorităţile din SUA depun eforturi pentru a afla motivul aparentului atac sinucigaş produs în oraşul Nashville, soldat cu rănirea a trei persoane, cu daune semnificative şi perturbarea sistemelor de telecomunicaţii.

1580 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din SUA încearcă să afle motivul atacului sinucigaş din Nashville

Autorităţile din SUA încearcă să afle motivul atacului sinucigaş din Nashville

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a stabilit că autorul atacului este Anthony Q.W., un bărbat în vârstă de 63 de ani care a murit în urma exploziei produse pe 25 decembrie în Nashville, statul Tennessee. Individul se afla în autorulota în care era instalată o bombă.

Cu puţin timp înaintea deflagraţiei, în zonă fuseseră auzite focuri de armă, iar din vehicul era difuzat un mesaj prin care persoanele aflate în apropiere erau îndemnate să se îndepărteze deoarece explozia era iminentă.

Primarul oraşului Nashville, John Cooper, a declarat, potrivit agenţiei Reuters, că ar putea exista o legătură cu faptul că explozia a avut loc în faţa unei clădiri a companiei de telecomunicaţii AT&T.

Explozia s-a soldat cu rănirea a trei persoane şi producerea unor daune semnificative la aproximativ 40 de clădiri. Comunicaţiile au fost perturbate semnificativ în statul Tennessee din cauza deflagraţiei.

Autorul atacului tocmai demisionase, fără a oferi clarificări, de la o firmă imobiliară, unde lucra la întreţinerea echipamentelor de comunicaţii.

"Sperăm să obţinem un răspuns. Uneori, acest lucru nu este posibil. Cea mai bună modalitate de a afla motivul este să discuţi cu individul. Nu vom putea face acest lucru în cazul de faţă. Se pare că intenţia a fost de a provoca mai mult distrugeri decât victime, dar, din nou, sunt doar speculaţii în acest moment, continuăm investigaţiile cu partenerii noştri", a declarat David Rausch, directorul filialei FBI din Tennessee, conform postului NBC News şi agenţiei Associated Press.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici