Bode: În câteva săptămâni vom putea autoriza construcţia pe tronsonul de sud al centurii Bucureşti

Lucian Bode a declarat, luni, că în câteva săptămâni, Ministerul Transporturilor va putea emite autorizaţia de construire pentru tronsonul sudic al centurii Bucureşti. Ministrul Transporturilor a mai precizat că tronsonul de nord este întârziat din cauza Autorităţii pentru Achiziţii Publice.

5583 afișări
Imaginea articolului Bode: În câteva săptămâni vom putea autoriza construcţia pe tronsonul de sud al centurii Bucureşti

Bode: În câteva săptămâni vom putea autoriza construcţia pe tronsonul de sud al centurii Bucureşti

"Celelalte obiective care vizează infrastructura au fost abordate şi în această discuţie şi anume stadiul pe Ringul 0 Nord, respectiv Sud. Ştiţi foarte bine că pe Sud suntem avansaţi cu cele trei sectoare, eu le-am spus colegilor, vă spun şi dumenavoastră că în câteva săptămâni vom fi în măsură să emitem autorizaţia de construire pentru cele trei tronsoane, 52, 53 de kilometrii, pe Inelul Sud al Bucureştiului. Din păcate pe Nord încă suntem întârziaţi, un tronson este la ANAP pentru clarificări, dar pe Sud suntem foarte avansaţi", a declarat ministrul Transporturilor Lucian Bode, luni, la Parlament.

Ministrul Transporturilor a mai precizat că penru decongestionarea traficului de pe Valea Prahovei până la finalizarea autostrăzii Comarnic - Braşov. Printre acestea se numără folosirea unui drum forestier în zona Azuga, reabilitarea unui drum judeţean din zona Câmpina-Valea Doftanei şi un drum paralel la Sinaia, care ar trebui reabilitat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici