Ce se va întâmpla cu sistemul informatic care gestionează bancomatele în noaptea de vineri spre sâmbătă. Anunţul BCR

Banca Comercială Română va opri sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în intervalul 13.04.2019 ora 01:00 – 13.04.2019 ora 05:00.

1610 afișări
Imaginea articolului Ce se va întâmpla cu sistemul informatic care gestionează bancomatele în noaptea de vineri spre sâmbătă. Anunţul BCR

Ce se va întâmpla cu sistemul informatic care gestionează bancomatele în noaptea de vineri spre sâmbătă. Anunţul BCR

Cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele.

În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate bancomatele BCR, maşinile multifuncţionale şi POS-urile.

Deasemenea, în aplicaţiile George/George Go, nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului: blocare card, deblocare card, modificări limite tranzacţionare (ATM/POS), rambursare card de credit.

Tranzacţiile la automatele de schimb valutar nu vor fi afectate.

Tranzacţiile la APT (Ghişee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare (nu va putea fi utilizată functionalitatea de autentificare cu card BCR).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici