„Cetăţenii” sunt în semifinalele Ligii Campionilor după ce au învins Borussia Dortmund cu 2-1

  • Manchester City a reuşit miercuri seara să se califice în semifinala Champions League, după ce a învins pe Borussia Dortmund în dublă manşă.
  • Cetăţenii vor întâlni în penultimul act al competiţiei pe francezii de la Paris Saint Germain.
387 afișări
Imaginea articolului „Cetăţenii” sunt în semifinalele Ligii Campionilor după ce au învins Borussia Dortmund cu 2-1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Manchester City câştigase în meciul tur cu 2-1, astfel că cu scorul general de 4-2 a obţinut calificarea.

Borussia Dortmund a deschis scorul, în minutul 15, prin Jude Bellingham, care la 17 ani şi 289 de zile a devenit al doilea cel mai tânăr marcator într-un meci din faza eliminatorie a Ligii Campionilor, după spaniolul Bojan Krkić, care marca în 2008, la 17 ani şi 217 zile. La acest scor, germanii erau calificaţi în semifinale.

City a dominat partida, avându-l la timonă pe Kevin De Bruyne, care a şi nimerit bara în minutul 26. Englezii au egalat la 10 minute după pauză, prin Mahrez, care a transformat o lovitură de pedeapsă, acordată în urma unui henţ în careu al lui Emre Can.

Golul care a decis definitiv calificarea a fost marcat de Phil Foden, acelaşi jucător care marca pentru 2-1 şi în meciul tur.

Cetăţenii vor juca în semifinale cu francezii de la PSG, manşa tur urmând să aibă loc pe 27/28 aprilie, iar returul pe 4/5 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici