Copilul lui Elon Musk nu se va putea numi „X Æ A-12” în certificatul de naştere. Care ar fi numele real al bebeluşului

  • Miliardarul Elon Musk şi cântăreaţa Grimes îşi pot numi bebeluşul oricum doresc, dar este imposibil ca cel mic să porte numele „X Æ A-12” şi în actele oficiale.
  • Asta pentru că, în California, locul în care s-a născut copilul, numele din certificatele de naştere pot include doar cele 26 de litere ale alfabetului englez, un apostrof - pentru nume precum O'Connor - şi o cratimă.
  • Cu alte cuvinte, este foarte puţin probabil ca numele să includă simbolul „Æ”.
2091 afișări
Imaginea articolului Copilul lui Elon Musk nu se va putea numi „X Æ A-12” în certificatul de naştere. Care ar fi numele real al bebeluşului

Copilul lui Elon Musk nu se va putea numi „X Æ A-12” în certificatul de naştere. Care ar fi numele real al bebeluşului

Miliardarul Elon Musk şi cântăreaţa Grimes îşi pot numi bebeluşul oricum doresc, dar este imposibil ca cel mic să porte numele „X Æ A-12” şi în actele oficiale. Asta pentru că, în California, locul în care s-a născut copilul, numele din certificatele de naştere pot include doar cele 26 de litere ale alfabetului englez, un apostrof - pentru nume precum O'Connor - şi o cratimă. Cu alte cuvinte, este foarte puţin probabil ca numele să includă simbolul „Æ”. 

În 2015, The Guardian a realizat un material despre faptul că nume populare în comunitatea latină, precum José şi Ramón, sunt înregistrate pe documentele oficiale ca „Jose” şi „Ramon”. Cratima şi apostroful sunt permise, în timp ce accentul este considerat „inacceptabil”.
 
Mulţi au speculat că numele „X Æ A-12” este doar o glumă. Musk publică frecvent pe Twitter glume şi meme-uri pentru cei 33,6 milioane de urmăritori ai săi. Alţii spun că simbolurile postate de miliardar sunt o ghicitoare şi că numele real al copilului este „X Ash Archangel”. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici