„Coronavirusul este mai periculos decât Războiale Mondiale!". Anunţul cutremurător al liderului grupării teroriste Hezbollah

Secretarul General al grupării Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah a declarat că repercursiunile pandemiei coronavirusului pot depăşi efectele Războaielor Mondiale şi pot avea ca rezultat o nouă ordine globală.

5075 afișări
Imaginea articolului „Coronavirusul este mai periculos decât Războiale Mondiale!". Anunţul cutremurător al liderului grupării teroriste Hezbollah

„Coronavirus este mai periculos decât Războiale Mondiale!". Anunţul cutremurător al liderului grupării Hezbollah

 

Într-un discurs televizat prin intermediul canalului TV Al-Manar, Sayyed Nasrallah a explicat că în zilele următoare expatriaţii se vor expune la pericolele de sănătate din ţările unde există un număr foarte mare de cazuri de infectări cu COVID-19. De asemenea, focarul de coronavirus va duce la o prăbuşire socială şi de securitate în anumite ţări, ceea ce va pune în pericol expatriaţii Libanului.
 
„În Statele Unite rata achiziţilor de arme a crescut din ce în ce mai mult din cauza fricii unui colaps de securitate. Oricare ar fi ameninţările, autorităţile libaneze trebuie să răspundă la probleme expatriaţilor şi se pot lua măsuri preventive pentru a garanta o revenire sigură a expatriaţilor. Unităţile medicale, hotelurile închise şi fondurile trebuie consacrate din toate părţile pentru această misiune. Coronavirusul poate fi mai periculos decât Războaiele Mondiale şi poate schimba ordinea globală.” a spus liderul grupării Hezbollah.
 
Recent, gruparea Hezbollah, considerată teroristă de Statele Unite, Israel, de către state din Liga Arabă, dar şi de către Marea Britanie, a trimis 25.000 membri în Liban pentru a ajuta în lupta cu pandemia COVID-19. Libanul a întregistrat până acum 438 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19. 10 oameni au murit până acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici