Eurovision 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

  • Ediţia de anul acesta a Eurovision Song Contest a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19.
  • Concursul urma să aibă loc în mai la Rotterdam, în Olanda.
  • Mai multe mari evenimente din cultură şi divertisment au fost anulate în ultima vreme.
651 afișări
Imaginea articolului Eurovision 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Eurovision 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

 
Organizatorii Eurovision Song Contest au anunţat că ediţia de anul acesta va fi anulată, din cauza pandemiei de COVID-19. European Broadcasting Union arată că decizia a fost luată pentru a pune pe primul loc sănătatea tuturor participanţilor, de la artişti la fani, dar şi luând în consideraţie criza şi situaţia de nesiguranţă create de pandemia de coronavirus.
 
Eurovision Song Contest 2020 urma să aibă loc în mai, la Rotterdam, după ce reprezentantul Olandei a câştigat competiţia de anul trecut.
 
La ediţia cu numărul 65 a concursului urmau să participe România, cu piesa "Alcohol You", cântată de Roxen, alături de alte 40 de ţări.
 
Jon Ola Sand, şeful Eurovision, spune că vor fi continuate discuţiile pentru a vedea dacă este posibil ca Rotterdam să găzduiască Eurovision în 2021.
 
Aceasta este prima ediţie anulată de la înfiinţarea concursului muzical.
 
În ultimele zile mai multe evenimente mari din domeniul culturii şi divertismentului au fost anulate, iar cel mai recent este festivalul Glastonbury din Marea Britanie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici