Festivalul Massif adice restricţii de trafic între Braşov şi Poiana Braşov

Traficul rutier pe DN1E, dinspre oraşul Braşov către Poiana Braşov, este restricţionat începând de vineri, pentru festivalul Massif.

334 afișări
Imaginea articolului Festivalul Massif adice restricţii de trafic între Braşov şi Poiana Braşov

Festivalul Massif adice restricţii de trafic între Braşov şi Poiana Braşov

Începând cu ora 11.00, poliţiştii au dispus măsurile de restricţie a traficului rutier pe DN1E, dinspre municipiul Braşov către Staţiunea Poiana Braşov, în conformitate cu Planul organizaţional al festivalului Massif.

Festivalul are loc în acest sfârşit de săptămână în staţiune.

Restricţiile de trafic se vor lua în fiecare zi, între orele 11.00 - 1.00, iar accesul va fi permis doar vehiculelor anterior stabilite precum şi mijloacelor de transport, care au fost suplimentate special pentru a asigura circulaţia persoanelor către şi dinspre staţiunea Poiana Braşov.

„Pentru a asigura un flux rutier optim, îi rugăm pe cei care vor vrea să ajungă în Poiană Braşov, să utilizeze mijloacele de transport în comun aflate la dispoziţie”, transmite Poliţia Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
massif,
restricţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici