HOROSCOP 31 mai. Despre idealuri şi lupta pentru ele. Cine va avea parte de o victorie azi

Prima zi a acestei săptămâni ne aduce în prim plan trigonul armonios format de Marte din Rac cu Neptun din Peşti, care le arată zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) care sunt acele idealuri pentru care merită să lupte.

8457 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 mai. Despre idealuri şi lupta pentru ele. Cine va avea parte de o victorie azi

HOROSCOP 31 mai. Despre idealuri şi lupta pentru ele. Cine va avea parte de o victorie azi

HOROSCOP 31 mai Berbec

Pentru tine, începutul de săptămână este ideal de petrecut în familie, alături de cei dragi. Faci mai greu faţă decât de obicei mulţimilor mari de oameni, care vor fiecare de la tine câte ceva. Aşadar, dacă te aşteaptă o zi de acest gen la locul de muncă, este posibil ca randamentul tău să aibă de suferit, dar odată ajuns(ă) acasă, te vei bucura de linişte şi înţelegere din partea apropiaţilor. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn s-sr putea să aibă nevoie de timp pentru ei(le) înşişi(esele), să citească sau să facă ceva care îi detensionează după această zi mai complicată.

HOROSCOP 31 mai Taur

Discuţiile pe care le porţi astăzi au potenţialul să te inspire într-o formă sau alta. Poate că îţi vine vreo idee despre cum ai putea implementa un proiect sau îţi răsare în minte o soluţie pentru a scoate la liman un plan de viitor. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre o persoană care intră în viaţa nativilor(elor) acestui semn şi care aduce un suflu nou într-un domeniu de viaţă în care s-a instalat rutina. În orice caz, o conversaţie pe care o ai astăzi vine să îţi deschidă ochii într-o privinţă care a rămas confuză.

HOROSCOP 31 mai Gemeni

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Ar putea veni prin intermediul unor proiecte la serviciu, care ţi se delegă drept sarcini în această săptămână sau pe care ţi le asumi în afara treburilor pe care le ai de făcut în mod normal. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre proiecte în domeniul tău de activitate, dar în afara programului de la serviciu, cu unul dintre superiori sau cu alte persoane din aceeaşi sferă de lucru. Te pui pe o curbă ascendentă.

HOROSCOP 31 mai Rac

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi, care se vede inclusiv din modul în care abordezi unele situaţii şi evenimente cu care te întâlneşti astăzi. Gândeşti cu un pas înaintea problemelor şi intuieşti cu acurateţe cum ar putea evolua, astfel de treci cu uşurinţă peste ele. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, această zi ar putea veni şi cu progrese importante într-o chestiune birocratică mai complexă, cum ar fi un litigiu. În plus, s-ar putea să primeşti un sfat valoros, care te pune pe gânduri, din partea unei rude mai îndepărtate sau a unei persoane dragi de peste hotare.

HOROSCOP 31 mai Leu

Eşti mai sensibil(ă) astăzi decât de obicei, dar şi mai conectat(ă) la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul. Intuiţia îţi spune clar cum anume ar trebui să abordezi unele situaţii pe care le întâlneşti astăzi, iar dacă o asculţi, s-ar putea să treci destul de uşor peste nişte provocări destul de mari. În acelaşi timp, poate că ar trebui să te ocupi mai îndeaproape de tine, mai ales dacă ai trecut de curând prin evenimente complicate, pe care nu ai apucat să le procesezi. Meditaţia şi introspecţia îţi pot fi aliaţi de nădejde în astfel de momente ale vieţii.

HOROSCOP 31 mai Fecioară

Astăzi s-ar putea să intre în viaţa ta o persoană care te inspiră, care te încurajează să urmezi un vis pe care l-ai abandonat de ceva vreme încoace. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba despre o prietenie care se sudează mai mult în urma unor evenimente ceva mai complicate. Este, de asemenea, o zi bună să discuţi cu partenerul de viaţă despre planurile de lungă durată sau să dezbaţi idei de optimizare a proiectelor avute pe rol cu colaboratorii. În orice caz, eşti activ(ă) pe plan social şi ai toate motivele să fii entuziasmat(ă) cu privire la viitor.

HOROSCOP 31 mai Balanţă

Cu toate că este luni, ai un randament de invidiat. Începi ziua cu mult spor şi faci progrese la care nu te aşteptai în privinţa treburilor de care te ocupi astăzi. În plus, te bucuri de toată aprecierea din partea superiorilor, care văd că te implici cu tot sufletul în ceea ce faci. În cazul în care derulezi proiecte pe cont propriu, s-ar putea să întâlneşti o persoană de vază din domeniul tău de activitate care te susţine şi îţi deschide uşi care, până în acel moment, ţi-au fost inaccesibile. Cât de curând, vei atinge un obiectiv extrem de important.

HOROSCOP 31 mai Scorpion

Se anunţă o zi extrem de productivă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează într-un domeniu creativ sau care activează pe cont propriu. Au inspiraţie şi le vin idei bune, care se traduc prin progrese importante la nivelul proiectelor pe care le au acum pe rol. În cazul altor nativi(e), energiile aspectelor astrale de astăzi se fac simţite mai degrabă pe plan sentimental şi/ sau în relaţia cu copiii, acolo unde au parte de momente de calitate în raport cu cei dragi. Dacă-ţi place cineva, dar nu ai avut, până acum, curajul să-i dezvălui acest lucru, s-ar putea să-l găseşti astăzi.

HOROSCOP 31 mai Săgetător

În plan profesional, ai parte de o zi obişnuită, fără prea multe peripeţii, căci astrele sunt interesate azi mai mult de ceea ce se petrece la nivelul vieţii de familie. Dacă ai trecut printr-o perioadă mai tensionată acasă, astăzi observi că lucrurile intră pe făgaşul normal. Rămân unele puncte nevralgice între tine şi cei dragi, pe care ai face bine să nu le activezi momentan. Dar în rest, puteţi vorbi deschis despre mai multe lucruri decât în ultimele zile şi reuşiţi să ajungeţi la un punct comun în raport cu o problemă care vă afectează pe toţi în egală măsură.

HOROSCOP 31 mai Capricorn

Comunicarea este atuul tău astăzi, atât în plan profesional, unde ai posibilitatea să clarifici nelămuriri şi să ajungi la soluţii, dar şi în plan personal, căci refaci legături pierdute cu prieteni vechi şi stabileşti altele noi cu persoane cu care ai multe lucruri în comun. Este o zi perfectă azi atât pentru simple şuete cu prietenii, cât şi pentru negocieri sau întâlniri romantice, indiferent dacă eşti de multă vreme cu partenerul sau abia de curând s-a închegat ceva între voi. Ştii când să asculţi şi când să îţi faci cunoscute opiniile, iar acest lucru îţi va fi de mare ajutor.

HOROSCOP 31 mai Vărsător

Prima zi a acestei săptămâni vine la pachet, pentru tine, cu oportunităţi de rotunjire a veniturilor. Cel mai probabil, este vorba despre proiecte de care te ocupi după programul de la serviciu, care au sau nu au legătură cu domeniul tău principal de activitate. În orice caz, fie că este ceva care te inspiră sau mai degrabă doar îţi susţine cheltuielile, cert este că te bucuri de stabilitate la acest nivel. Pe de altă parte, trebuie să îţi faci timp şi pentru odihnă, căci s-ar putea să nu îţi dai seama cât de obosit(ă) eşti. Ai grijă şi de tine.

HOROSCOP 31 mai Peşti

Eşti într-o dispoziţie excelentă astăzi şi se vede inclusiv din faptul că debordezi de creativitate. Se anunţă aşadar o zi perfectă în care să te bucuri de hobby-urile tale, de activităţi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În cazul în care nu ai pe cineva, dar te simţi pregătit(ă) să ieşi pe scena de dating, să vezi şi să te faci văzut(ă), s-ar putea să apară multe ocazii de flirt astăzi. În orice caz, este o zi bună în care să te bucuri de micile plăceri pe care ţi le scot diverse întâmplări în cale. Profită de ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici