Kim Jong-Un va călători cu trenul până în Vietnam, unde urmează să se întâlnească cu Donald Trump

Liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, urmează să călătorească cu trenul până în Vietnam, unde se va întâlni săptămâna viitoare cu preşedintele SUA, Donald Trump, potrivit unor surse familiare cu pregătirile logistice şi de securitate pentru summit, informează agenţia de ştiri Reuters.

1231 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-Un va călători cu trenul până în Vietnam, unde urmează să se întâlnească cu Donald Trump

Kim Jong-Un va călători cu trenul până în Vietnam, unde urmează să se întâlnească cu Donald Trump

Călătoria liderului nord-coreean cu trenul ar putea dura până la două zile şi jumătate, urmând să parcurgă câteva mii de kilometri prin China.

Trenul la bordul căruia se va afla Kim se va opri la punctul de frontieră Dong Dang din Vietnam, urmând ca de aici să ajungă la Hanoi cu maşina, potrivit surselor citate de Reuters.

Separat, alte surse familiare cu pregătirile pentru summit, au afirmat că întrevederile între Trump şi Kim ar putea avea loc în incinta Casei guvernamentale de Oaspeţi, o clădire din perioada colonială aflată în zona centrală a oraşului Hanoi.

Sursele citate de Reuters au precizat că aceste planuri s-ar putea schimba.

Summitul dintre Kim Jong-Un şi Donald Trump va avea loc în perioada 27-28 februarie. Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, a declarat joi că Administraţia de la Washington doreşte să realizeze cât mai multe progrese cu putinţă în cadrul întâlnirii dintre cei doi lideri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici