Metroul din Londra, arhiplin în prima zi după ce Boris Johnson a anunţat restricţii dure privind deplasările

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunţat, luni seară, o serie de măsuri de restricţionare a deplasărilor, precum şi închiderea magazinelor nonesenţiale.

2378 afișări
Imaginea articolului Metroul din Londra, arhiplin în prima zi după ce Boris Johnson a anunţat restricţii dure privind deplasările

Metroul din Londra, arhiplin în prima zi după ce Boris Johnson a anunţat măsuri dure de restricţii privind deplasările

"Începând din această seară, trebuie să le ofer cetăţenilor britanici o instrcuţiune clară trebuie să staţi în case. Este esenţial să se oprească răspândirea coronavirusului dintr-o casă în alta." , spunea Boris Johnson luni, conform Sky News.

 
Însă, populaţia din Marea Britanie nu a ţinut cont de aceste măsuri impuse de premier şi a umplut metrourile din Londra. Conform Worldometers, în Marea Britanie sunt acum 6.650 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, 335 de decese şi 135 de oameni care s-au vindecat.
 
VIDEO MAI JOS CU METROUL ARHIPLIN DIN LONDRA
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici