O mare actriţă de la Boollywood, Sridevi Kapoor, a murit la vârsta de 54 de ani

Actriţa indiană Sridevi Kapoor a murit la vârsta de 54 de ani în urma unui stop cardiac, informează BBC. Aceasta era considerată prima vedetă din industria de film indiană dominată de bărbaţi.

3057 afișări
Imaginea articolului O mare actriţă de la Boollywood, Sridevi Kapoor, a murit la vârsta de 54 de ani

O mare actriţă de la Boollywood, Sridevi Kapoor, a murit la vârsta de 54 de ani

Sridevi Kapoor a decedat în Emiratele Arabe Unite, unde se afla la nunta nepotului său, Mohit Marwah.

Mai mulţi politicieni şi artişti şi-au exprimat condoleanţele în mediul online. Preşedintele Indiei, Ram Nath Kovind, a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care a precizat că “a fost şocat când auzit această veste tragică”, iar prim-ministrul, Narendra Modi, a scris că “este îndurerat de moartea prematură a actriţei”.

Cu un omagiu adus vedetei a venit şi primarul Londrei, Sadiq Khan. Acesta a scris pe Twitter: “Mi-a făcut plăcere să o întâlnesc pe Sridevi, în ultima vizită în India, ea fiind un simbol al Bollywood-ului. Este trist că o actriţă, artistă şi producătoare atât de talentată s-a stins”.

 

Actriţa şi-a început cariera încă din copilărie şi a devenit cunoscută pentru filmele "Mr. India" şi "Chandni". Pe parcursul vieţii sale, vedeta a jucat în peste 300 de filme.

Ce spun fanii despre moartea subită a actriţei lor favorite:

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GEgHyIm-BJA  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici