Olguţa Vasilescu, replică pentru Orban, care a numit-o „păgână”: E mai mult decât ridicol să vorbeşti la o şedinţă cu activul PNL despre asta

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că Ludovic Orban minte cu nonşalanţă când afirmă că ea s-a cununat în postul Paştelui, pentru că nunta religioasă a avut loc pe 24 februarie. Aceasta a precizat că este ridicol să vorbeşti despre astfel de subiecte la o şedinţă cu activul de partid.

3364 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, replică pentru Orban, care a numit-o „păgână”: E mai mult decât ridicol să vorbeşti la o şedinţă cu activul PNL despre asta

Olguţa Vasilescu, replică pentru Orban, care a numit-o „păgână”: E mai mult decât ridicol să vorbeşti la o şedinţă cu activul PNL despre asta/ Despre petrecere: Nu mă distrez la nunţi, dar la a mea chiar m-am distrat bine

„Mi se pare mai mult decât ridicol şi penibil dl Orban ca într-o şedinţă cu activul de partid să vorbeşti despre nunta a doi parlamentari dintr-un partid adversar. În primul rând se minte cu nonşalanţă, pentru că am făcut cununia religioasă pe 24 februarie, inainte să întrăm în post. Noi am discutat cu preoţii. Am întrebat dacă e o problemă să facem petrecerea de untă în această perioadă. Ne-au spus că nu e niciun fel de problemă, pentru că postul nu înseamnă să mănânci fără carne, lactate. E cum se comportă omul şi iată că vedem un mesaj de ură împotriva familiei care a încercat să ţină acest eveniment destul de privat”, a afirmat Olguţa Vasilescu, duminică, la Antena 3.

„Nu, nu a fost invitat (Ludovic Orban - n.r.). Nu a reuşit să cânte. Este un nou atac politic. Din punctul meu de vedere e ridicol să îţi chemi activul de partid ca să vorbeşti despre asta, dar probabil că au rămas în pană de subiecte şi nu mai au ce să atace în afară de nunta a doi parlamentari”, a completat Vasilescu.

Reacţia fostului ministru al Muncii vine după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda i-au sfidat pe români organizând nunta în postul Paştelui, menţionând că cei care au participat nu sunt nici măcar atei, ci păgâni care nu mai au voie să conducă România.

PNL a organizat, duminică, la Cluj-Napoca întâlnirea regională nord-vest cu peste 6.500 de aleşi locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

„Domnul Dragnea s-a simţit bine”

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că de regulă nu se distrează la nunţi, însă la a ei s-a simţit foarte bine, precizând că Liviu Dragnea a discutat cu mai mulţi primari despre strategia de campanie, lucru care l-a remontat pe acesta, liderul PSD plecând înapoi spre Bucureşti de abia duminică seară.

„Foarte frumoasă. S-a plecat la 7.30 dimineaţa. Asta înseamnă toţi oaspeţii noştri s-au simţit foarte bine. Dl Dragnea s-a simţit foarte bine. A avut multe discuţii cu primarii noştri, cred că asta l-a remontat pentru campania electorală. Din punctul nostru de vedere putem spune că a fost o reuşită. Au cântat nu numai Loredana, Nikos Papadopulos, Olguţa Berbec. Foarte mult antren”, a afirmat Olguţa Vasilescu, duminică, la Antena 3.

Întrebată despre darurile de nuntă pe care le-a primit Vasilescu a spus că nu a avut timp să se ocupe de ele, precizând că au fost invitaţi care abia ce au plecat, printre care şi Liviu Dragnea.

„Până la acest moment nu ne-am ocupat de asta pentru că am avut invitaţi care abia au plecat. Cred că am dormit vreo două ore dimineaţă. Chiar în aceste momente a plecat şi dl Dragnea. Am fost practic alături de el şi de colegii noştri pe tot parcursul zilei. Mie mi-a plăcut extraordinar de mult totul. De regulă nu mă distrez pe la nunţi, dar la a mea chiar m-am distrat bine. A dansat şi dl preşedinte, chiar dacă am avut un pic emoţii cu perioada prin care a trecut cu durerile de coloană. Azi s-a resimţit, dar e important că invitaţii noştri au fost mulţumiţi”, a completat Vasilescu.

Fostul ministru al Muncii a adăugat că „toţi invitaţii care au solicitat meniu de post au primit meniu de post. În luna de miere cu siguranţă nu vom pleca, urmează o perioadă de campanie, iar noi chiar o să facem campanie, nu o să se preocupe evenimentele private ale altora”.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Işalniţa, judeţul Dolj. La eveniment au participat şi liderul PSD Liviu Dragnea, precum şi premierul Viorica Dăncilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici