Realitatea augmentată te ajută să păstrezi distanţarea socială

  • Google vine cu un nou tool care să te ajute, bazat pe realitatea augmentată
  • Se numeşte Sodar şi creează un cerc virtual cu raza de doi metri în jurul tău
  • Google te asigură că nu poate stoca eventuale date sensibile
225 afișări
Imaginea articolului Realitatea augmentată te ajută să păstrezi distanţarea socială

Realitatea augmentată te ajută să păstrezi distanţarea socială

Şi tu încerci să-ţi adaptezi stilul de viaţă la noile reguli de distanţare socială. De multe ori nu e uşor, iar Google vine cu un nou tool care să te ajute, bazat pe realitatea augmentată.

Se numeşte Sodar şi creează un cerc virtual cu raza de doi metri în jurul tău, folosind ecranul telefonului. Modul de folosire e cât se poate de simplu. Intri pe sodar.withgoogle.com, lansezi aplicaţia şi... gata. Vei vedea pe ecran cercul care marchează distanţa de siguranţă

Cei de la Google te asigură că nu pot vedea ceea ce vezi tu pe camera telefonului, deci că nu vor stoca eventuale date sensibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici