Ruşii se plimbă prin Ucraina cu trenul blindat. De ce îl folosesc şi ce conţine

Mijlocul de transport pe şine este urilizat pentru trulare şi are mitraliere şi tancuri.

17799 afișări
Imaginea articolului Ruşii se plimbă prin Ucraina cu trenul blindat. De ce îl folosesc şi ce conţine

Armata lui Putin are cel puţin două, dar nu este exclus să fi creat altele noi.

Un tren blindat rusesc este alcătuit dintr-o pereche de motoare, vagoane pentru trupe şi altele care adăpostesc mitraliere grele şi o pereche de tancuri.

Trenurile au funcţie de sprijin, escortează soldaţii şi pe inginerilor care au de reparat tronsoane de cale ferată (sabotajele sunt frecvente).

Moscova le-a folosit în conflictele anterioare (Georgia, Crimeea), iar recent unul dintre aceste mijloace a apărut în regiunea Melitopol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici