Sorana Cîrstea a pierdut finala de la Strasbourg

Sorana Cîrstea, 31 de ani, a fost învinsă de Barbora Krejcikova în ultimul act al turneului de tenis de la Strasbourg.

337 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a pierdut finala de la Strasbourg

Sorana Cîrstea pierde finala de la Strasbourg

Sorana Cîrstea a jucat a doua finală anul acesta, după cea câştigată la Istanbul, în luna aprilie.

Sportiva din România a început foarte slab meciul, fiind condusă cu 0-4 şi 1-5. A reuşit să revină apoi, cu un rebreak, insuficient însă pentru câştigarea primului set.

Setul doi a început cu Cîrstea realizând un break, pe care nu l-a confirmat pe propriu serviciu, fiind egalată. Românca a pierdut apoi alte două game-uri pe propriul serviciu, Krejcikova câştigând în final cu 3-6, 3-6, după o oră şi 41 de minute.

Pentru Barbora Krejcikova aceasta a fost cea de a doua finală a anului şi totodată primul titlu al carierei obţinut într-un turneu din circuitul WTA.

Pentru prezenţa în finală Cîrstea va primi 13.224 de euro şi 180 puncte WTA. În timp ce Barbora Krejcikova va fi recompensată cu 23.548 de euro şi 280 de puncte WTA.

Prezenţa în finală o va duce pe Cîrstea, începând de luni, pe locul 53 în clasamentul mondial.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici