Sting nu mai vine în martie la Cluj-Napoca. Concertul, amânat pentru la toamnă din cauza pandemiei

  • Concertul Sting de la Cluj-Napoca, programat în luna martie, se amână din cauza pandemiei.
  • Evenimentul muzical a fost reprogramat în luna septembrie.
1377 afișări
Imaginea articolului Sting nu mai vine în martie la Cluj-Napoca. Concertul, amânat pentru la toamnă din cauza pandemiei

Sting nu mai vine în martie la Cluj-Napoca. Concertul, amânat pentru la toamnă din cauza pandemiei

Turneul Sting - My Songs urma să se desfăşoare în primăvară în nouă locuri din Europa de Est. Concertul de la Cluj-Napoca, programat pe 15 martie, se va desfăşura în toamnă.

„Din cauza restricţiilor impuse de situaţia epidemiologică, concertul STING – My Songs programat pentru data de 15 MARTIE la CLUJ-NAPOCA se amână pentru data de 30 SEPTEMBRIE 2022. Biletele achiziţionate deja vor fi automat valabile la noua dată”, au anunţat organizatorii.

Persoanele care nu pot participa la concertul din toamnă pot solicită rambursarea banilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sting,
concert,
pandemie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici