Ucraina: 121 de copii ucişi şi 4.300 de case distruse într-o lună de invazie

Mii de oameni au fost ucişi în Ucraina de la începutul invaziei ruseşti, în urmă cu o lună. Dintre victimele decedate, 121 sunt copii. Parlamentul Ucrainei a transmis că au fost distruse peste 4.300 de case.

102 afișări
Imaginea articolului Ucraina: 121 de copii ucişi şi 4.300 de case distruse într-o lună de invazie

Ucraina: 121 de copii ucişi şi 4.300 de case distruse într-o lună de invazie

Un total de 4.379 de case au fost distruse de la începutul războiului din Ucraina, a transmis Parlamentul Ucrainei, citat de Sky News.

Într-o postare pe canalul oficial Telegram, Parlamentul arată că 6,5 milioane de ucraineni şi-au părăsit casele.

Parlamentul a precizat că mii de oameni au fost ucişi, inclusiv 121 de copii.

Sky News nu a reuşit să verifice independent aceste afirmaţii.

În cea mai recentă estimare a sa, Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat că peste 3,5 milioane de refugiaţi au fugit din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
copil,
invazie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici