Vezi noul kart electric lansat de Xiaomi în colaborare cu Lamborghini

  • Cunoscuţi pentru telefoane şi trotinete electrice, chinezii de la Xiaomi au creat un kart electric
  • Xiaomi Ninebot GoKart Pro are o ediţie specială în colaborare cu gigantul producător de automobile, Lamborghini
  • Kartul poate prinde o viteză de 40 de kilometri pe oră şi va costa 1.440 de dolari
2068 afișări
Imaginea articolului Vezi noul kart electric lansat de Xiaomi în colaborare cu Lamborghini

Sursă foto: Weibo/Xiaomi

Fanii vitezei în vehicule electrice au parte de o nouă surpriză. Xiaomi a prezentat o ediţie specială a unui kart electric. Acesta a fost produs în colaborare cu Lamborghini.
GoKart Pro are anvelope speciale pentru drifturi şi prinde o viteză de până la 40 de kilometri pe oră. Bateria este suficientă pentru 62 de ture într-un circuit de 400 de metri.
Kartul vine cu un „sistem de emulare a sunetului de profil al motorului” care reproduce sunetul supercarurilor. Costă 1440 dolari şi are lansare globală pe 16 august.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici