VOTEZ CU MINE : Ce strategie au liberalii în campania electorală? Interviu cu viceliderul PNL, Adriana Săftoiu

Vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, răspunde marţi, în direct, întrebărilor adresate de jurnalistul Gândul, Clarice Dinu, legate de evoluţia PNL în sondaje şi strategia de campanie a liberalilor.

439 afișări

Liberalii au intrat în campania electorală cu imaginea premierului Dacian Cioloş, în calitate de propunere a dreptei pentru conducerea Executivului dacă câştigă alegerile.

Campania PNL este însă puţin vizibilă, ridicându-se întrebări legitime dacă este corectă abordarea liberalilor pentru a câştiga bătălia electorală.

Există un plan B, coabitarea cu PSD, pentru o guvernare în comun? Sunt liberalii o echipă pentru a merge în campanie uniţi? De ce a fost ales Dacian Cioloş ca imagine a PNL, atâta timp cât nu este lider al partidului?, sunt câteva dintre temele pe care le dezbat în emisiune jurnalistul Clarice Dinu împreună cu liderul liberal Adriana Săftoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici