Acestea sunt cele mai cool gadgeturi în 2020. Top-ul a fost realizat de specialiştii de la Gizmodo

  • Specialiştii de la Gizmodo au ales gadgeturile preferate din 2020
  • Aceştia au ales tot felul de device-uri, de la aparate fitness la eBook Reader
  • Cel mai scump device a fost o bicicletă fitness care costă 2.500 de dolari
1805 afișări
Imaginea articolului Acestea sunt cele mai cool gadgeturi în 2020. Top-ul a fost realizat de specialiştii de la Gizmodo

SURSA: twitter.com/Gizmodo

Coronavirusul ne-au ţinut în casă iar gadgeturile ne-au făcut viaţa mai uşoară. Specialiştii au ales device-urile preferate iar pe primul loc e o bicicletă .. specială.

CAITLIN MCGARRY - editor tech Gizmodo: Aceasta mă ţine atât de activă, de ocupată. Creez constant noi combinaţii de clase şi rutine pe care să le fac, instructorii sunt atât de buni motivatori. Costă 2.500 de dolari, ceea ce înseamnă mulţ. Dar având în vedere că nu merg nicăieri şi nu fac absolut nimic, cred că merită banii.
 
Fiecare editor de la site-ul Gizmodo a prezentat device-ul preferat. A fost ales şi un ceas inteligent care măsoară cu acurateţe nivelul de stres. Un alt editor a ales telefonul care se transformă în tabletă, Galaxy Fold 2. Cum şi aceştia au petrecut mult timp în casă în ultimul an, a fost ales şi un device care face cititul mai uşor.
 
Deşi display-ul nu este la fel de colorat ca un LCD de pe o tabletă, în sfârşit reuşesc să facă un eBook Reader grozav pentru a citi reviste sau benzi desenat care nu conţin doar text. Mai sunt multe îmbunătăţiri de făcut, dar după 16 ani de aşteptare (de la primul eBook Reader) o pată de culoare pe aceste device-uri reprezintă un upgrade binevenit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici