Aeroglisor de 191.000 euro ce poate atinge viteza de 113 km/oră

  • Un aeroglisor poate zbura pe apă şi să atingă viteza până la 113 km/oră de la decolare.
  • Aparatul se comportă ca un aeroglisor normal pe uscat sau pe apă.
  • Dar dacă se confruntă cu un obstacol, poate sări peste orice înălţime de până la şase metri, datorită aripilor sale integrate.
1173 afișări
Imaginea articolului Aeroglisor de 191.000 euro ce poate atinge viteza de 113 km/oră

Ferrari Press Agency / Hammacher Schlemmer - Hepta

Acest model de aeroglisor galben a fost inventat din 2009,  costă 191.000 euro şi este propulsat  de un motor turbo pe benzină cu 2 cilindri, răcit cu lichid, şi de 130 cai putere.

Acesta este vândut de compania americană Hammacher Schlemmer, transmite Designboom.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat: „Acesta este aeroglisorul care alunecă pe uscat şi pe apă, dar, de asemenea, planează în aer până la 113 km/oră cu ajutorul aripilor integrate.

Deplasându-se pe lacuri de apă dulce sau pe mare,  până la 30 cm peste nisip, noroi, iarbă, mlaştină, deşert, gheaţă şi zăpadă, aripile şi liftul orizontal le permit piloţilor să sară pur şi simplu peste apă sau obstacole  de până la  6 metri înălţime, de netrecut pentru un aeroglisor tipic”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici