AppGallery deţinut de Huawei a fost desemnat „Cel mai bun magazin alternativ de aplicaţii al anului” la premiile Mobile Games 2023

  • AppGallery a câştigat premiul de „Cel mai bun magazin alternativ de aplicaţii al anului” la festivitatea Mobile Games 2023 (MGA), un eveniment de gală desfăşurat la BAFTA la Londra.
  • A treia piaţă de aplicaţii ca mărime din lume va continua să ofere consumatorilor mai multe opţiuni şi să stimuleze inovaţia pentru dezvoltatori şi parteneri.
109 afișări
Imaginea articolului AppGallery deţinut de Huawei a fost desemnat „Cel mai bun magazin alternativ de aplicaţii al anului” la premiile Mobile Games 2023

Încă de la lansarea sa care a avut loc în 2018, AppGallery a cunoscut o creştere neîntreruptă, poziţionându-se ferm drept una dintre primele trei pieţe de aplicaţii din lume. Deserveşte peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar – o creştere cu 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni. AppGallery continuă să ofere o gamă largă de jocuri populare la nivel mondial şi de aplicaţii locale care le face viaţa mai uşoară utilizatorilor.

Jaime Gonzalo, Vicepreşedintele Huawei Mobile Services Europa: „În timp ce ţările din toată lumea pun accent pe importanţa magazinelor de aplicaţii alternative pentru o piaţă de dispozitive mobile cât mai sănătoasă, noi suntem extrem de mândri şi de onoraţi să câştigăm acest premiu. Este o etapă esenţială în recunoaşterea devotamentului nostru faţă de partenerii de business şi faţă de utilizatorii noştri. Creşterea şi succesul AppGallery se datorează în mare măsură încrederii şi sprijinului puternic pe care îl au în noi, chiar de la începuturile noastre foarte modeste. Vom continua să lucrăm cu spor pentru a fi piaţa de aplicaţii şi jocuri pentru toate telefoanele care operează pe sistemul Android şi sperăm ca în viitorul apropiat să oferim cea mai bună experienţă de utilizator şi să oferim platforma care îi ajută pe dezvoltatori să-şi atingă potenţialul maxim”.

Satisfacţia utilizatorilor este prioritatea principală pentru AppGallery

AppGallery lucrează în mod constant la colaborări cu cele mai importante mărci şi cu cei mai buni dezvoltatori de jocuri din lume. Acest lucru este pentru a ne asigura consumatorii că au parte de experienţe unice şi inteligente şi că au acces la cele mai căutate jocuri pentru telefon. Pentru a fi şi mai atractiv pentru jucători, AppGallery desfăşoară în mod regulat campanii sezoniere care oferă promoţii exclusive. Acestea includ reduceri la descărcări de aplicaţii, reduceri la achiziţiile în aplicaţie şi chiar pachete de cadouri exclusive şi bonusuri care îi ajută să rămână în top în jocurile favorite. AppGallery derulează totodată campanii anuale Game Fest pentru a îi încuraja pe utilizatori să exploreze noi moduri de a se juca pe platformă, cu o serie de beneficii exclusive.

Jucătorii vor avea posibilitatea de a alege pe AppGallery. Disponibilitatea jocurilor la cerere, susţinute de oferte generoase pentru utilizatori demonstrează capacitatea platformei de a satisface diversele preferinţe ale jucătorilor din regiunea europeană. În afară de jocuri, AppGallery constă în aplicaţii oferite din 18 categorii printre care şi cele de ştiri, social media, finanţe, divertisment şi multe altele. Aşadar, toate aspectele vieţii digitale ale utilizatorilor sunt astfel acoperite.

În realitate, AppGallery a înregistrat un interes crescut în rândul altor utilizatori de Android. Doar anul trecut, magazinul de aplicaţii a raportat o creştere notabilă a jucătorilor Android non-Huawei din acest grup. Datorită naturii inclusive a platformei, utilizatorii non-Huawei pot obţine cu uşurinţă acces la AppGallery. În primul rând, aceştia trebuie să descarce şi să instaleze AppGallery de pe site-ul web. Apoi, trebuie să instaleze HMS Core-AppGallery care este indispensabil pentru orice aplicaţie, iar apoi să creeze un ID Huawei utilizat pentru descărcarea aplicaţiilor şi a jocurilor.

Suport complet pentru dezvoltatori prin parteneriate de colaborare AppGallery

AppGallery pune la dispoziţia dezvoltatorilor o gamă bogată de instrumente, capabilităţi şi alte resurse care să permită celor peste 6 milioane de dezvoltatori înregistraţi Huawei să-şi dezvolte afacerea în moduri noi. Cu o integrare puternică, interconectată şi cu capabilităţi HMS Core disponibile, precum şi cu o asistenţă tehnică dedicată, devoltatorii pot beneficia de toate avantajele inovaţiei.

AppGallery oferă de asemenea, un model favorabil de partajare a veniturilor şi totodată resurse numeroase de marketing pentru a accelera monetizarea comercială a dezvoltatorilor globali. Potrivit Business of Apps, 79% dintre aplicaţiile de jocuri folosesc IAP pentru monetizare, iar IAP reprezintă 48,2% din câştigurile din aplicaţiile mobile. Acesta este motivul pentru care proporţia de împărţire a veniturilor IAP oferită de Huawei pentru dezvoltatori este mai mare decât media industriei, iar dezvoltatorii au beneficii pe termen lung.

AppGallery îşi propune să ofere în continuare utilizatorilor o disponibilitate largă de aplicaţii şi să nu se limiteze la baza de accesibilitate aflată în ecosisteme. Platforma rămâne deschisă, transparentă şi va continua să protejeze interesele utilizatorilor şi să construiască parteneriate puternice cu dezvoltatorii pentru a asigura dezvoltarea eficientă a ecosistemului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici