Apple a lansat noua generaţie de MacBook Pro, iMac şi trei noi cipuri care să le alimenteze

Apple a prezentat noile laptop-uri MacBook Pro, computere iMac şi trei noi cipuri care să le alimenteze, compania afirmând că a reproiectat unităţile de procesare grafică (GPU), o parte cheie a cipului în care Nvidia domină piaţa.

582 afișări
Imaginea articolului Apple a lansat noua generaţie de MacBook Pro, iMac şi trei noi cipuri care să le alimenteze

Apple a lansat noua generaţie de MacBook Pro, computere iMac şi trei noi cipuri care să le alimenteze

Noile computere şi cipurile M3, M3 Pro şi M3 Max au fost prezentate în cadrul unui eveniment online.

Compania a prezentat moemnatan preţurile pentru SUA, laptopul MacBook Pro de 14 inci va începe de la 1.599 de dolari, iar versiunea de 16 inci va începe de la 2.499 de dolari. Noul desktop iMac cu familia de cipuri M3 începe de la 1.299 de dolari. Unele vor fi disponibile săptămâna viitoare, în timp ce altele vor fi livrate abia mai târziu în noiembrie. Este de aşteptat ca în România preţul să fie puţin mai ridicat.

Apple a înregistrat o creştere spectaculoasă pe piaţa PC-urilor şi laptopurilor, dublându-şi aproximativ cota de piaţă la aproape 11% de când s-a despărţit de Intel şi a început să folosească propriile cipuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici